torsdag 2 maj 2013

Gummistövlar

När vi kom till kolonilotten igår var Noa så arg. Han vägrade stå och bara skrek och skrek. Han skriker ju rätt ofta så att han agerade likadant innan vi åkte tyckte vi inte var så konstigt. Men till slut blev vi lite misstänksamma. Så visade det sig att om man tog av skorna slutade han att skrika. Stövlarna var för små. Så Oskar fick sätta sig på bussen och åka till Coop Forum för att köpa nya medan jag och Melker krattade.


Det fick bli ett par Tretorn. Ja, de är svindyra. Men nu försöker vi ju minska kemikalierna i hemmet och Tretorns skor är av naturgummi. De sitter bättre på barnens fötter och när de är färdiganvända kan jag sälja dem på Tradera för 100-150 kr. Så i längden blir det inte dyrare. Nu ska jag bara hitta PVC fria regnställ som faktiskt skyddar mot regn (vilket inte CeLaVies ska göra enligt test). 

2 kommentarer:

  1. Har inte sån himla koll på det här med plast och gifter, men kan däremot massor om regnställ! Kan varmt rekomendera kaxs från kapahl (regn/överdragskläder) som skall klara 10000 vattenpelare, likaså pop! Kanonbra, och gissningsvis utan plast och gift då de inte är i galon! ( rätta mig gärna om jag har fel!!) Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Ska kolla upp vad de är gjorda av.

    SvaraRadera