måndag 4 april 2016

Härlig sista helg på påsklovetVädret i helgen har verkligen varit toppen! Runt husen har snön redan tinat bort och vi har haft mycket sol och ganska varmt. Så där så att man kan kasta av sig ett lager kläder och vara ute längre stunder. Projekt kan dras igång och barnen kan leka hur länge som helst. Förra helgen åkte vi skidor med barnens farmor och farfar på lägdorna, den här helgen har barnen istället dragit fram cyklarna. Efter bara två turer börjar Noa redan få koll på sin springcykel och tycker att det är hur roligt som helst. 


I lördags gav Oskar och barnen bilen en välbehövlig tvätt. Barnen älskar att spruta med högtryckstvätten och ser alltid fram emot biltvättar. 

Foto: Noa Wastensson

Jag stod för korvgrillning till lunch. Jag har en lite mer oöm kamera som jag gärna ger till barnen. De älskar att ta kort och mellan alla suddiga självporträtt hittar man ibland fina bilder ur vinklar man själv aldrig skulle ha använt. Den här bilden på mig som grillar är en sådan. På framsidan av huset är det vår. Där börjar vårlökarna skjuta upp skott, jorden har börjat tina och snön är borta. På baksidan av huset är det fortfarande vårvinter. Här ligger snön kvar men nu börjar även den låga raden pallkragar titta upp ur snödjupet. Våren kommer hit också så småningom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar