lördag 18 februari 2017

Än så är det långt till vår, eller?

Visst är det spännande hur mycket vädret kan variera från år till år. Förra året, här upp i norr, såg man knappt mina höga odlingsbäddar för att vi hade så mycket snö.


I år ser det lite annorlunda ut. 


Man börjar ju nästan tro att våren är här, när vädret ser ut som det gör. Men tjälen ligger djup och än har vi nog många snöfall att ta oss igenom innan det är dags att så. 

3 kommentarer:

  1. Så roligt att jag hittat er blogg! Vår familj flyttade från zon 4 till 6 för 2 år sedan och det är ju... annorlunda. Kul att kunna få tips och idéer som faktiskt kan fungera även hos oss. Vår trädgård ser ut som den översta bilden nu så det är bara att sitta lugnt i båten och vänta. Svårt att hitta bloggar från zon 6 rent allmänt. Har ni några tips? Allt gott! Marie

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du har hittat hit! Jag tycker också att det är svårt att hitta odlingsbloggar från så här långt norrut. De få jag har följt har slutat blogga, så tyvärr har jag inga tips. Men jag är med i en Facebook-grupp som heter Gröna fingrar Skellefteå, där får jag ganska mycket tips. Tror att det finns liknande grupper för de andra städerna längs norrlandskusten, så om du bor hyfsat nära någon av dem (och har Facebook) så är det ett tips. Där kan man fråga när det är dags att så, vilka sorter som funkar bäst osv.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Ska kolla upp FB grupper :)

    SvaraRadera