måndag 27 mars 2017

Helgen i bilderHela helgen sken solen och på lördagen var det riktigt trevligt ute. Snön smälter och Oskar hugger ved. Noa hjälpte till att stapla. 


Harry fick hänga ute och hoppade runt i sin lite för lilla hage. Han ska få en större variant när det blir mer vår och tid för mer utehäng. 


Barnen är överlyckliga för att det äntligen går att göra geggamoja. I alla fall om man vet var man ska leta efter jord som tinat. 


Dags att plantera om chili, paprika och lite annat som växt sig stort. Känner hela tiden en lite panik för att jag ligger så mycket efter med sådd och omplantering men efter den här helgens arbete är jag faktiskt ikapp igen. Tur är väl det, för nästa helg ska jag så tomater och majs. 


Och så golvläggning. Barnen är så less på att dela rum under renoveringen, så vi hoppa på att vi så snart som möjligt kan flytta in Noa på hans rum. Det dröjer innan rummet är klart men bara golvet blir lagt, lister spikade och sängen målad, så kan han sova och leka i sitt rum i alla fall. Det vore väldigt skönt för husfriden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar