95 g choklad
1 msk honung
1 dl havregrädde
1 banan
2 äggulor
1 ägg
1 dl havremjölk.
2 dl vetemjöl
2 dl mannagryn
1 msk bakpulver
1 krm Kanel
1 nypa salt
1 msk socker
0,5 dl flytande margarin
- Bryt upp 45 g choklad i havregrädden, tillsätt honung. Värm i mikro tills chokladen är smält och rör tills det är jämnt.
- Mosa bananen ordentligt. Vispa med äggulor och ägg. Blanda i margarinet, havremjölken och chokladsmeten.
- Blanda vetemjöl, mannagryn, bakpulver, kanel, salt, socker i en egen skål.
- Vänd ned mjölblandningen i smeten. Vispa eller rör inte, bara vänd försiktigt tills allt är jämnt fördelat.
- Bryt i resten av chokladen.
- Grädda i plättlagg utan mattfett. Servera med agavesirap.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar